ŠTA ĆE BITI PRIKAZANO NA FESTIVALU

Festivalski program sadržaće video prezentacije filmova i TV serija čija se realizacija planira uskoro. Ta će videa prvenstveno predstaviti osnovnu ideju, priču, likove i svet u kome se priča odvija.

Autori i produkcije slobodni su u smislu video forme, ali je trajanje ograničeno na najviše 10 minuta. Takođe se preporučuje da video ne bude kraći od 3 minuta.

Festival je prilika za publiku da vidi šta filmadžije pripremaju, koje filmove i koje TV serije. Festival je takođe prilika za autore i produkcije, da čuju reakcije publike i stručne javnosti, žirija, da upoznaju važne ljude iz fondova, iz potencijalnih saradničkih produkcijskih kuća, medija, kompanija koje se bave distribucijom i prodajom filmova i TV serija. Svi će ti razgovori biti u duhu razmene ideja i informacija, što će pomoći učesnicima u njihovim nastojanjima da dođu do najbrže i najkvalitetnije realizacije svojih ideja i planova.

Sve što će biti prikazano na Festivalu biće prikazano i u putujućoj filmskoj reviji - Future Films Night. To će biti prilika za publiku u Srbiji, ali i u regiji, Evropi, možda i šire, da se upozna s očekivanim budućim filmskim i serijskim ostvarenjima ... Plus, da glasa za najbolje ... i da bude nagrađena za pametno glasanje.